Romige spruitjes en champignons
|
Ingrediënten: 4 personen
|
|
Bereiding:
Tijd: 20 min.
|
-
Begin met het opzetten van een pan water voor de spruitjes.
-
Kook de spuitjes in ongeveer 10-15 minuten gaar.
-
Dit is afhankelijk van de grootte van de van de spruitjes.
-
Snijd ondertussen de uien in kleine stukjes en de champignons in plakjes,
-
Als de spruitjes bijna klaar zijn, giet je een heel klein scheutje olijfolie in een pan en bak je de champignons en spekblokjes aan.
-
Voeg na ongeveer 3 minuten het gesnipperde uitje toe en de spruitjes.
-
Laat dit goed opwarmen en voeg als laatste de boursin toe.
-
Roer alles goed door en zodra de boursin warm is, is het gerecht klaar!
-
Eventueel kan je het gerecht verder nog op smaak brengen met een snufje zout en peper.
Serveer de romige champignons en spruitjes met bijvoorbeeld pasta.
|